Frække

Søndagens italienske “Frækkert” fra Play-Offs…

Der er stadig en plads tilbage i den bedste italienske række Serie B, og det er der stadig nogle hold der kæmper bragt om at stjæle fra de andre kandidater. Det er et af de opgør vi har hentet fra Serie B.

Cittadella – Bari = 1 = Odds 2,25
Spillet hos den Nye Bookie med den Høje Startbonus…

Cittadella skal vinde over endnu 3 modstandere over 3 opgør, hvis de skal snuppe den sidste oprykningsplads. De lægger ud mod Bari hjemme på Pier Cesare Tombolato og har fordelen af hjemmebanen, grundet de sluttede over Bari.

Men Cittadella har faktisk været bedre ude end hjemme og er da også Serie B’s bedste udehold i sæsonen – men det må de kommer over i dette opgør.

Da de trods alt landede i Play-Offs er de selvfølgelig ikke elendige på hjemmebanen Pier Cesare Tombolato, og vi vurderer at de har mest fordel af spillestedet i forhold til gæsternes formåen på udebane.

*

Bari har helt modsat hjemmeholdet være uhyre stærke hjemme. Serie B’s næstbedste på det felt. Til gengæld har de ikke vundet meget på fremmed græs, men været dygtige til at hente en remis.

Men når man ser hvordan de 2 hold sluttede – så gik formen for begge mandskaber helt modsat hinanden, hvor Bari så ud til at tabe pusten efter en ellers go sæson. Vi tror at luften er gået ud af ballonen og de taber dette opgør med en enkelt pind.

Cittadella – Bari = 1 = Odds 2,25
Spillet hos den Nye Bookie med den Høje Startbonus…

To Top