Frække

Søndagens italienske “Frækkert” fra BN…

Selv om vi ikke er stolte af den seneste periode, så fik vi trods alt “Fuldt Hus” igen på redaktionen og vi kan mærke at formen er stigende og pengene igen vil rulle ind på redaktionens konto, som vi har været vant til.

Det er søndag og det har traditionen tro været italienernes dag, selv om de nu er begyndt at spille flere både fredags- og lørdags kampe. Det er den bedste række vi har hentet dagens “Frækkert” og som i daglig tale går under navnet Serie A.

Hellas Verona – Lazio (1-0) = 2 = Odds 2,50
Spillet hos verdens bedste Bookmaker med flest kundetilbud…

Hellas Verona har fået en rimelig tung start på sæsonen og har fået at mærke hvad det vil sige, at være oprykker fra Serie B og det noget hurtigere tempo der spilles i, i landets bedste række Serie A.

Det er især den defensive del der slet ikke fungerer på dette niveau. Hele 11 mål har de lukket ind i kun 5 kampe og selv kun scoret 1 mål….!!!!

I dag møder de så et hold med mange års erfaring fra det bedste niveau, som også har international klasse – det er på forhånd en kamp som Verona ved, vil blive både svær og stort set umulig at vinde. Vi tror ikke engang på en heldig remis.

*

Lazio er kommet ganske fint fra land i denne sæson, men måtte se sig besejret af Napoli i sidste runde, hvilket medførte sæsonens første nederlag.

Men nu er Verona og Napoli to helt forskellige størrelser og vi vurderer der er mindst 2 klasser til til forskel. De 2 første kampe Lazio spillede på fremmed græs er begge vundet. Og det er begge hold der er bedre placeret i tabellen og kan score mål.

Lazio vandt godt nok begge kampe med et enkelt mål, men scorede hhv. 2 og 3 mål i disse 2 kampe. Verona har meget svært ved at score, så vi er overbeviste om at sejren til udeholdet, bliver på mere end et mål i dag, på Antonio Bentegodi i Verona.

Hellas Verona – Lazio (1-0) = 2 = Odds 2,50
Spillet hos verdens bedste Bookmaker med flest kundetilbud…

To Top