Nyhed

Søndagens italienske Bonus Topkamp på BettingNews…

Sidste års mandskaber der sloges næsten helt til sidste runde om mesterskabet, mødes i dette opgør. Men det er et helt andet hjemmehold vi ser i denne sæson, der nærmest virker til at være gået op i limningen. Dette er helt sikkert en kamp vi skal overvære på redaktionen.

Napoli – Juventus = 2 = Odds 1,90
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Napoli har virkelig fat i en nedtur af dimensioner, som startede da klubejeren sendte dem på træningslejr og fastholdte dem der i alt for lang tid. Det ændrede ikke på det mentale og dermed heller ikke på resultaterne. Så Napoli suser ned gennem rækken.

Senest tabte de hjemme til Fiorentina med 0-2, hvilket er helt uhørt. Både i forhold til niveauet hos Fiorentina og så på hjemmebane. Så krise er vel kun den diplomatiske udlægning. Om det er en demonstration mod klubejeren, der har lovet at flere af spillerne bliver solgt er svært at sige.

I dag kommer rækken mest formstærke mandskab på besøg og der skal ikke herske tvivl om, at de er en del bedre end sidste uges gæster fra Fiorentina. Nej Napoli er inde i et dødvande og først når der igen er balance, kan vi forhåbentligt se dem tilbage i toppen. Men det bliver først i næste sæson.

*

Juventus har kun haft udfordringer Lazio i denne sæson. Faktisk er begge opgør tabt til netop Lazio og begge gange var det med 1-3. Men ellers har de som sædvanligt sat de øvrige mandskaber på plads. Formen er helt i top og i de seneste 15 kampe er de 12 vundet.

Derudover har Juventus vundet de seneste 3 kampe over Napoli, hvor de har været i betydelig bedre form end de er i denne periode. Havde Napoli været bare i en smule bedre form og mental tilstand, havde vi sprunget over dette opgør – men nu ligger der et super odds lige til at putte i lommen og det skal udnyttes.

Napoli – Juventus = 2 = Odds 1,90
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top