Nyhed

Søndagens italienske Bonus kamp på BN…

Denne kamp er mellem 2 mandskaber der har en rimelig form og 2 mandskaber der stadig kan nå det sjove, hvis de kan holde niveauet. Udeholdet i dagens opgør har dog de bedste chancer for en en plads i det sjove selskab.

Sassuolo – Parma = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Sassuolo er ikke et af de mandskaber som man havde spået ville ligge lige udenfor de sjove pladser, her efter 23 runder. Men en rimelig ustabil sæson hos mange af de normale tophold har bevirket, at der er flere om buddet i denne sæson. Her i blandt sassuolo.

Det er selvfølgelig hjemme de får de fleste point og det er også her de leverer de bedste præstationer. Det er dog svært nå de absolut kompetente mandskaber kommer på besøg, men fra top 5 og nedefter har de fået mange gode point.

De seneste 2 mandskaber der har slået sig på sassuolo er hhv. AS Roma og Torino. 2 mandskaber vi vurderer er bedre på udebane end dagens gæster fra Parma. Vi ser en rimelig sikker sejr i dette opgør til hjemmeholdet.

*

Parma med A. Cornelius rører på sig ind i mellem, men de spiller mest for at ende højt, end for at komme ud i Europa. Men der er faktisk kun 2 point op til den sidste EL plads, som muligheden er bestemt indenfor rækkevidde.

Men Parma har det med at skuffe igen og igen. De viser god form, for så pludselig at falde igennem. De seneste 7 kampe har kun givet 2 sejre og de var begge hjemme mod hhv. formsvage Udinese og bundholdet Lecce. De får kamp til stregen i dag, men de kommer ikke over den og taber.

Sassuolo – Parma = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top