Bonus

Søndagens italienske Bonus fra Serie A…

Vi fortsætter på denne årets første søndag i Serie A, hvor det er sæsonens “overraskelse” der skal fastholde sin position som nr. 1 på udebane. Det forventer vi vil ske, med tanke på at dagens hjemmehold er ringere end den bløde mellemvare.

Benevento – AC Milan = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Benevento ligger placeret som den bløde mellemvare i midten af ligaen, men det tror vi på redaktionen ikke vil holde i det lange løb. Benevento vil stille og roligt synke længere og længere ned, men vi tror ikke at det ender med en nedrykning – trods alt. De klarer sig fra hæderligt til god mod de mindre gode hold – men i den kategori ligger dagens gæster ikke.

Man skal så også tillægge, at Benevento er ikke tilhører Serie As bedste hjemmehold og det ses tydeligt når de store hold kommer forbi. Dog fik de en remis mod Juventus, men det var mest Juventus der gav det point væk. Så heldig er de ikke i dagens kamp.

*

AC Milan har fundet melodien og ligner et hold der godt kan gå hele vejen i denne sæson. Med de 2 skandinavere Zlatan og Kjær som de rutinerede, har de mange unge spillere fået nogen de kan læne sig op af. Det ser ud til at virke rigtigt godt. Dog var Kjær skadet og Zlatan ude i den sidste kamp mod Lazio, men holdet vandt alligevel.

Så AC Milan er ved at bygge en stærk og homogen trup op og efter de første 4 kampe er Milan stadig ubesejrede. 10 sejre og 4 gange remis. På udebane er det kun sket 1 gang de har spillet remis, men både Napoli og Inter tabte hjemme med Milan som gæster. Det er vi ret sikre på, at Benevento også gør.

Benevento – AC Milan = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top