Bonus

Søndagens italienske Bonus fra Serie A…

Så er det Serie A og 2 mandskaber der er langt fra toppen og de triumfer der kan følge med i den ende af tabellen. Her er det i den helt modsatte ende af tabellen, hvor det er nedrykning der kæmpes imod, for begge mandskabers vedkommende. 

Crotone – Torino = 2 = Odds 2,05
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Crotone “has left the building” – om man så må sige, for med kun 12 point og mindst 8 op til en redning, så virker det ikke sandsynligt at de overlever Serie A efter denne sæson. Der er lukket 57 mål ind i 24 kampe og man har selv kun scoret mindre end det halve. 

Formen er da også helt til hundene, med kun 1 sejr og 9 nederlag i de kampe der er spillet i 2021. Når man også taber til de mandskaber der ligger nærmest – så er der ikke meget at lægge sine forhåbninger i. Crotone lukker mindst 2 mål ind i hver kamp, så en sejr på mere end 1 mål virker ret sandsynligt.

*

Torino kæmper selv for overlevelse og ligger lige over nedryknings stregen. Formen er måske ikke prangende, men de har helt modsat hjemmeholdet, kun tabt en kamp i 2021, ud over at de røg ud af pokalen til Milan. Så vi har bestemt en forventning om, at Torino overlever Serie A i denne sæson.

En sejr i dag, vil give dem lidt mere luft til stregen og truslen fra de mandskaber der ligger under den. Med både en bedre form og større selvtillid i denne periode, ligner det endnu et nederlag til hjemmeholdt og 3 vigtige point til Torino. Tror man på en sejr på mere end 1 mål, er der rigtig gode penge at hente.

Crotone – Torino = 2 = Odds 2,05
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top