Nyhed

Søndagens italienske Special Bonus på BN…

Vi er i denne anbefaling draget ned i det mafioso indfiltrerede land Italien, hvor det er 2 af de store mandskaber der skal mødes, men hvor motivationen bestemt ikke er den samme. Det vil gavne hjemmeholdet.

AS Roma – Juventus = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller Online…

AS Roma kæmper for at ende i Europa og der er faktisk mulighed for, at de kan ende i den bedste af disse 2 klubturneringer. Men kampen om pladserne er hård og tæt. Lige pt. ligger hjemmeholdet nr. 6.

Det er den sidste plads der giver adgang til EL. Men med 3 runder tilbage har de 2 bejlere lige i bagdelen. Kigger vi den anden vej, er der kun 4 point op til nr. 3, så det er virkeligt tæt i toppen – efter nr. 1 og 2.

Formen er godkendt og hjemme foran egne fans har de kun tabt 2 opgør i denne sæson. Dagens gæster er normalt et super stærkt hold, men nu hvor mesterskabstitlen er i hus – så er armene nok også stadig løftet i vejret.

*

Juventus blev mestre i sidste runde og det er sikkert blevet fejret på holdet, men den store fest må vente til efter sidste kamp. Men det må helt sikkert betyde noget i forhold til motivationen.

Ikke fordi de vil spille feriefodbold, men der vil helt sikkert være spillere, der bliver sparet og først bruges når der skal siges farvel til holdet fans i næste kamp på hjemmebane.

Det ligner virkeligt et opgør der lidt typisk italiensk ender med en remis. Juventus kan være ligeglade, men det vil ikke være så godt for Roma. Så vi tror på et tæt opgør, hvor vi mest hælder til en hjemmesejr.

AS Roma – Juventus = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller Online…

To Top