Bonus

Søndagens hollandske Bonus kamp på BN…

Vi er smuttet en tur til Holland i denne anbefaling, hvor der er et meget interessant opgør, når man følger den hollandske Æresdivision. For her er der tale om 2 af de “store” hold i Holland der tørner sammen og det giver altid en ekstra dimension til en kamp.

PSV – Feyenoord = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

PSV hr vist tænder i denne sæson og ser ud til at have fået sammensat en rigtig god gruppe af spillere. Ikke fordi der blev købt stort ind, men det var de rigtige spillere der blev købt. Det har været tydeligt at se indtil videre, hvor der stort set kun har været succes. Kun i den sidste kvalrunde i Champions League kiksede det mod Benfica, da de røg ud med et enkelt mål samlet. Derfor var de i kamp i midt ugen mod Real Sociedad, som de spillede 2-2 imod. S formen er godkendt.

I den hollandske turnering ligger de nr. 1, med maksimum point efter de 4 første runder og en score på 14-3. De 9 af målene er scoret hjemme på Philips Stadion, hvor også eftermiddagens opgør finder sted. Der er lidt skader i truppen og nogle vil først blive testet på kampdagen. Men vi mener at truppen er bred nok til at stå distancen og vinde hjemme. Det skal dog siges, at det er mare normalen at disse 2 mandskaber spiller remis på Phillips Stadion end der findes en vinder. I dag tror vi dog p fuld gevinst til hjemmeholdet.

*

Feyenoord har også spillet internationalt i torsdag og det var på udebane mod israelske M. Haifa. her endte det med en remis på 0-0. Feyenoord sad på det opgør, men havde ikke evnerne eller heldet til, at få hul på bylden. Men det var også en taktisk spillet kamp, da Feyenoord gik efter at få mindst det ene point med hjem til Holland. Men Feyenoord har ikke indtil videre det samme niveau som da turneringen sluttede i sidste sæson.

Indtil nu er det da også kun en placering som nr. 7 der er opnået og kun 6 point. Det halve af dagens modstandere. De vandt den første runde med 4-0 over Willhelm II, men siden har det vist at de bare ikke var helt klar i den første runde, men er smuttet forbi Feyenoord efterfølgende. V tror på et meget lige opgør, men med PSV’s målform tror vi at det vil lykkedes hjemmeholdet at score og dermed vinde. Feyenoord mangler stadig en del for at lege med i toppen.

PSV – Feyenoord = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

To Top