Bonus

Søndagens hollandske Bonus fra Æresdivisionen…

Vi er taget et smut ned i den bedste hollandske række Æresdivisionen, hvor det er 2 formstærke mandskaber der mødes i toppen af tabellen. Hjemmeholdet tabte dog for nyligt til gæsterne hjemme i pokalen og da stillede gæsterne ikke op i stærkeste opstilling. 

Alkmaar – Ajax = 2 = Odds 2,05
Spillet hvor du altid får de Højeste Odds…

Alkmaar har ikke tabt i den hjemlige liga siden miden af december og har haft en god form over en længere periode. Rigtige gode hold, som også ligger med i toppen, som PSV og Feyenoord, er begge blevet slået. Så Alkmaar ligner et hold der gerne vil lege med i toppen af Æresdivisionen.

Men det bliver svært, da de har spillet alt for mange kampe remis. Ikke færre end 7 ud af 19 kampe er endt uden vinder og derfor halter Alkmaar bagefter i tabellen. Men kan de vinde dagens opgør, er der ikke så mange point op til netop Ajax på første pladsen og mesterskabet er indefor række vidde. Men det tror vi ikke på redaktionen sker.

*

Ajax er igen tilbage i toppen af hollandsk fodbold og har skabt sig lidt luft til de øvrige mandskaber. 19 kampe har givet 15 sejre, 2 gange remis og 2 nederlag, så Ajax virker tilbage for fuld styrke. De skal så deltage i ELs Play Offs og det kan jo koste lidt kræfter på den hjemlige front.

Men der er vi ikke endnu og både form og styrke indikerer, at de igen er et niveau over de øvrige mandskaber i Holland. Det skal nok blive et målrigt opgør, da begge mandskaber godt kender vejen til kassen og også er blandt de mest scorende i Æresdivisionen. Vi tror på en udesejr igen til Ajax.

Alkmaar – Ajax = 2 = Odds 2,05
Spillet hvor du altid får de Højeste Odds…

To Top