Frække

Søndagens henkastede “Frækkert” på BN…

Dagens sidste anbefaling fra BNs ekspertgruppe er hentet i den næstbedste spanske række La Liga 2, som heller ikke holder fri i denne weekend – selv om der er landsholds weekend og spændende kampe for de enkelte tilbageværende nationer.

Lugo – Numancia = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du får dagens Bedste Bonus at spille for som kunde…

Lugo lignede i starten af sæsonen et hold der skulle kæmpe om at undgå nedrykning, men så tog fanden pludselig ved holdet – og de har næsten festet lige siden.

Det har selvfølgelig bevirket at der er kommet point på kontoen og man stille og roligt er krybet op på en 3. plads, da successen har været på både ude og hjemmebane. Ude er de rækkens næstbedste mandskab pt.

Hjemme har de vundet de 4 seneste kampe, efter kun at have opnået 1 point i de 2 første. Så både form og spillestedet Estadio Anxo Carro siger os på redaktionen, at Lugo trækker det længste strå i dette opgør.

*

Numancia ligger også godt til i ligaen med en nuværende 6. plads. Men dette skyldes dog mest deres hjemmebanestyrke, hvor de stort set har gjort rent bord i denne sæson. De er da også rækkens bedste hold foran egne fans.

Men modsat Lugo har de meget at ønske, når det kommer til kampe på fremmed græs. 6 kampe og stadig ingen sejre. Dog har de spillet 4 af dem remis, så de står mere eller mindre bare og spærre for modstanderne og håber på en remis.

Scoren på 4-8 indikere også en smule, at de ikke har megen lyst til at komme frem på banen og score mål. Vi er klar over at den kan ende remis, men vi vurderer Lugo hjemme på Estadio Anxo Carro, bare er en tand bedre.

Lugo – Numancia = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du får dagens Bedste Bonus at spille for som kunde…

To Top