Nyhed

Søndagens Hellige “Frækkert” fra Holland på BN…

Vi slutter af i de hollandske med et opgør vi på ingen måde kan forstå hvorfor Bookmakerne har odds sat på den måde de har. Det virker i redaktionens øjne som om, at de har taget stoffer eller andre former for rusmidler – men det kan vi kun bifalde på BN.

Heracles – Feyenoord = 1X = Odds 2,20
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice og Freebets…

Heracles har et godt hold i denne sæson og ligger som nr. 4,1 placering efter dagens gæster, men med samme pointantal. Så det er 2 jævnbyrdige mandskaber rent turnerings mæssigt. De følges faktisk også pænt ad, når det kommer til formåen på hjemme og udebane.

Heracles er som dagens gæster, ubesejret hjemme med maksimum point efter de første 5 hjemmekampe. Scoreren hedder 17-6, så her er de lidt af en opgave for et gæstende hold.

En smule malurt i bægret er, at de har nogle få skader, hvilket har udfordret dem lidt å det sidste. Men vi er ret overbeviste om at de får mindst 1 point hjemme foran egne fans.

SPIL UDEN NEMID NÅR DU BETTER…

Feyenoord har stort set samme turneringforløb og da de ikke røg med i Europa League, har de kun denne turnering at fokusere på. Og som hjemmeholdet har de plyndret alt foran egne fans – men på fremmed græs har de været udfordret.

Kun 1 sejr efter 5 kampe, fulgt  af 2 gange remis og 2 nederlag. Scoreren hedder 7-10, så de halter en smule bagefter i forhold til de seneste par sæsoner på den front.

Nå man taber til bundholdene, selv om det er på udebane – så mener vi ikke på redaktionen, at man har en form og et niveau, der kan give en sejr i aftenens kamp. Og når man kan opnår et så højt odds på et hjemme med en dobbeltgardering, så snupper vi den.

Heracles – Feyenoord = 1X = Odds 2,20
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice og Freebets…

To Top