Nyhed

Søndagens Guddommelige “Bonus” fra BN…

Dagens sidste anbefaling fra Eksperterne på BN er hentet blandt søndags kampene i Premier League, hvor to jævnbyrdige hold stillingsmæssigt, tørner sammen og vi er en anden favorit end de fleste.

Burnley – Arsenal = 1X = Odds 2,35
Spillet hvor du får Kr. 100,- i Risikofrit spil at lege med…

Burnley er afgjort ikke liges så stærke som Arsenal, alligevel kigger vi deres vej i dagens opgør. Hjemme i egen hule er det yderst sjældent at Burnley sender gæsterne hjem med 3 point faktisk er det kun sket 3 gange siden starten af Maj måned hvor den ene kamp var i liga cuppen.

Samlet set er de da også et af Premier leagues stærkeste hjemmehold selvom det måske lyder utroligt, men efter 6 kampe er de tre blevet vundet og kun 1 er tabt ( 1-0 til West Brom).

Man har kun lukket 2 mål ind på hjemmebane indtil nu og det placere dem som det 6. bedste hjemmehold i rækken hvilket faktisk er 2 pladser bedre end Vhelsea.

*

Arsenal har ikke fungeret på udebane hvor de kun har vundet 1 af 6 kampe endt til nu og har tabt 4. deres målscore hedder 7-12 hvilket de ikke kan være tilfredse med da man må antage at deres mål er top 5 og de lige nu ligger nummer 6. på udebane er de rækkens 6. dårligste hold.

Det er ikke mange dage siden at Arsenal spillede EL på udbane hvor de tabte 1-0 til tyske Køln. Samlet ligger Arsenal nummer 6 og Burnley ligger nummer 7, begge med 22 point.

Burnley – Arsenal = 1X = Odds 2,35
Spillet hvor du får Kr. 100,- i Risikofrit spil at lege med…

To Top