Sats

Lørdagens gave af et “Sats”….

Vi forstår simpelthen ikke dette høje odds på et så formstærkt hjemmehold og er slet ikke enige med Bookmakerne i denne kamp. Kampen er hentet i League One hvor et stærkt spillende hjemmehold vinder efter vores vurdering.

Plymouth – Bradford = 1 = Odds 2,50
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil, selv om du er kunde…

Plymouth fik en skidt start på sæsonen og har haft et par dumme udfald undervejs. Men som ligaens mest formstærke hold og en lang periode med gode resultater, så er opryknings muligheden pludselig til stede.

Og når det gå godt følger der selvtillid med. Kun 1 nederlag i de seneste 14 kampe og kun 3 er endt remis. De har gjort rent bord de seneste 5 kampe de har stillet op februar har i det hele taget fået en masse tro tilbage til klubbens fans.

Home Park i Plymouth er igen ved at være den fæstning, som mange hold frygtede at komme på og kun Oxford og Wigan har fået point i deres 10 seneste kampe her – alle andre er vundet. Det gør de helt sikkert igen til et fedt odds.

*

Bradford er inde i en elendig form og efter at have ligget med helt fremme, er de nu stille og roligt dumpet ud af de sjove pladser og ligger á point med dagens hjemmehold, som nr. 8.

Kun 2 point i deres seneste 8 kampe hjemme/ude og vi skal hele 5 udekampe tilbage for, at finde den seneste sejr på årets første dag, efter nytåret.

Så Bradford har en helt modsatrettet form i forhold til hjemmeholdet og skal spille på udebane. Bradford er måske ikke i krise rent placeringsmæssigt, men spillemæssigt er de i en elendig forfatning og derfor er odds’et helt uforståeligt.

Plymouth – Bradford = 1 = Odds 2,50
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil, selv om du er kunde…

To Top