Bonus

Søndagens Franske “Special Bonus” på BN…

Vi er taget til de franske turneringer for, at finde dagens “Special Bonus”, hvor det er et af topholdene i Ligue 1, der får besøg hjemme og hvor vi mener, at Oddset er sat rimeligt sindsygt højt – men det skal man ikke klage over.

Nantes – Angers = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus på kr. 2.000,-

Nantes har lagt ud med brask og bram, men da man begyndte at løbe ind i de bedste mandskaber i rækken blev man udfordret og har smidt nogle point på den konto. Men man er dog stadig med fremme som nr. 5 i Ligue 1.

Hjemme er det kun topholdene Marseille og PSG de har tabt til, men man har slået Monaco og spillet remis mod Lyon. Så hjemmebanen Stade de la Beaujoire er ikke et særligt behageligt sted for de fleste hold i Frankrig og vi tror på endnu 3 point.

*

Angers har en tilværelse på næstsidstepladsen i Ligue 1 med kun 15 point efter 17 kampe. Kun Metz ligger håbløst under med kun 5 point. Lidt pudsigt har de kun samlet 4 point sammen hjemme, mens de har hentet 11 af ders point på udebane.

Det mener vi dog på redaktionen ikke berettiger til et så højt odds på hjemmeholdet, der er mindst en klasse bedre end gæsterne. Angers har da heller ikke vundet en kamp mod Nantes ude og hjemme, siden 2014.

Nantes – Angers = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus på kr. 2.000,-

To Top