Nyhed

Søndagens franske “Special Bonus” på BN…

Der blev også plads til lidt lækkert fransk fodbold, hvor vi endnu engang tillader os, at være en smule efter bookmakerne, når man kan få et så højt odds på en Dobbelt-chance der er så oplagt!

Lille – Marseille = 1X = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens højeste Odds på dette udfald

Lille har faktisk gjort det godt indtil videre, men er dog en smule afhængig af hjemmebanen, når det kommer til at høste point. 1 sejr på udebane og samlet 5 point efter 4 kampe, men hjemme på Stade Pierre-Mauroy har de hentet maksimumpoint. 3 sejre ud af 3 mulige.

Scoreren på 8-2 viser os at det har været komfortable sejre og en placering som nr. 4 i tabellen på dette tidspunkt, har overrasket de fleste. Kan de bibeholde koncentrationen i defensiven og holde scoringen oppe, mener vi helt klart at der ligger mindst 1 point og venter.

*

Marseille er også gode hjemme, men i dag er det på udebane og her har de slet ikke kunnet leve op til vanlig standard. De vandt dog ude mod formsvage Monaco, men de hænger også i bremsen her i sæsonstarten. Men mod hhv. Nimes og senest Lyon både tabte de og lukkede mange mål ind.

Og netop det hullede forsvar er et problem. Kun 2 gange ud af 8 kampe har de holdt nullet og i de øvrige 6 kampe har de lukket 15 mål ind. Det er bl.a en af årsagerne vi ikke tror på en udebanesejr i dette pgør, men snupper gerne 1,65 på en Dobbelt-Chance.

Lille – Marseille = 1X = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens højeste Odds på dette udfald

 

 

To Top