Nyhed

Søndagens franske “Special Bonus” på BN…

Vi fortsætter i den bedste franske række, hvor et tidligere storhold får besøg af et af de noget mindre kendte hold, selvom de har vist lidt tænder de seneste år i den franske Ligue 1.

Marseille – Rennes = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får de fleste Xtra tilbud som kunde…

Marseille vandt planmæssigt deres første kamp sikkert med 4-0 over Toulouse og man troede at der var noget stort i vente. Det kan der sagtens være endnu, men de tabte ude til oprykkerne fra Nimes med 1-3.

Det var ikke helt ventet og man kunne her se nogle af de udfordringer Marseille vil have i starten, når de spiller mod et optimistisk spillende mandskab. Hjemme på Stade Vélodrome er de dog af en helt anden størrelse og her tror vi på dem.

*

Rennes plejer at være et fornuftigt hold på udebane, men hverken i sæsonstarten eller i deres træningskampe, har det bekommet dem vel hjemmefra. Deres første turneringskamp i sæsonen endte med et nederlag på 1-3.

Der er flere spillere der er rejst og de nye der er kommet til, har endnu ikke fået omstillinger ind under huden endnu. Det vil nok tage lidt tid endnu og da de ikke kommer med samme offensive stil sm Nimes, vil hjemmeholdet få det lettere hjemme på Stade Vélodrome, mod et hold som Rennes.

Marseille – Rennes = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får de fleste Xtra tilbud som kunde…

To Top