Bonus

Søndagens franske “Special Bonus” fra panelet…

Viva la France, er der mange der siger i sommerperioden, hvor det er Tour de France, der optager mange sportinteresserede personer. I dag er det dog fodbold og det er fra landets bedste række Ligue 1.

Nice – Nantes = X2 = Odds 1,75
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil, selv om du er kunde…

Nice har ikke fundet den stabilitet de havde i sidste sæson, og formen er langt fra det tilfredsstillende. De seneste 3 kampe er tabt og det har været mod de “mindre” hold i Ligue 1. Holds som Metz, Toulouse og Dijon.

Så der er virkelig store udfordringer med spillet, da det ikke er skader der har sendt dem ind i en begyndende krise, der vil sende dem langt væk fra de sjove pladser.

Der er 14 point op til Europa og der vil være længere efter dagens kamp, selv om det er hjemme på Allianz Riviera, men heller ikke her har de vist den fornødne styrke til, at være højere placeret end en plads som nr. 9.

*

Nantes ligger nr. 5, men har stadig hele 10 point op til Lyon, der indtager den sidste af de pladser, der giver adgang til internationale kampe i den kommende sæson.

Formen er ikke imponerende, men en smule bedre end hjemmeholdets. Selv om det er på udebane, at de spiller dette opgør, har de vist, at de slet ikke er så ringe til den del af kampprogrammet.

De har fået point i 8 ud af 13 udekampe, hvoraf de 5 er vundet. Scoren er 15-17 og det er godkendt efter redaktionens briller, da de blandt andet har været på besøg hos PSG og Bordeaux. Vi tror på mindst det ene point i dagens opgør til Nantes.

Nice – Nantes = X2 = Odds 1,75
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil, selv om du er kunde…

To Top