Sikre

Søndagens franske Sikre valg på BN…

Fredagens franske start kommer fra den bedste franske række Ligue 1. Her er det en af bejlerne til titlen der skal på besøg hold en bejlerne til nedrykning. På redaktionen mener vi nemlig, at hjemmeholder ryger ned i den sidste ende.

St. Etienne – Lyon = 2 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

St. Etienne 2 placeringer fra nedrykningsstregen og kun 4 point. Så skulle man tro at ballerne blev strammet, men formen er stadig for nedad gående. Men St. Etienne vinder 1 kamp og taber eller spiller remis i de 4-5 efterfølgende. Og man for ingen medaljer for at spille flest gange remis. 

Hjemme har de kun vundet 2 kampe og spillet 4 gange remis ud af 9 kampe. Og med en tæt score på 9-11, er det tydeligt at se at de er alt for defensivt orienteret. Men det skyldes nu nok, at de ikke har mandskabet til at ændre tingene. De taber med et par stykker i dag.

*

Lyon sil spille med om trofæet og ligger da også kun 2 point efter PSG og Lille. Havde de ikke tabt seneste opgør hjemme mod Metz, ville de have ført Ligue 1. Men Lyon havde en off-day og sådan er det i fodbold. Men den succes gentager de helt sikkert ikke, for det var kun det 2. nederlag i sæsonen.

På udebane er det kun PSG der er en anelse bedre. Men Lyon har kun tab 1 gang på fremmed græs, men det ligger helt tilbage til september. Siden da har den stået på 3 gange remis og 5 sejre. Med tanke på de 2 holds styrker og form kan udfaldet kun gå en vej og det er en udesejr.

St. Etienne – Lyon = 2 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top