Nyhed

Søndagens franske “Frækkert” på BettingNews…

Vi slutter dagens med noget fransk i form af fodbold fra den bedste franske række Ligue 1. Her er det med midtugens helt store overraskelse i hjemmeholds rollen, vi ser løbe af med endnu en sejr.

Lyon – Marseille = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du får den bedste Sports LIVEStream…

Lyon slog noget overraskende Manchester City i England i midtugens Champions League kamp – noget stort set ingen havde forudset, andet end de mest fanatiske tilhængere. Men bolden er rund og alt kan ske i fodbold.

Så humøret er bestemt på toppunktet og det må selvtilliden også være. I dag er de så igen hjemme i Lyon på Parc Olympique Lyonnais, hvor de normalt sjældent taber. 

De tabte dog seneste hjemmekamp til Nice, men det ser vi ikke som en nedgang eller et svagshedstegn. Måske var der for meget fokus på Champions League kampen allerede der. Vi tror i hvert fald på dem i dagens opgør.

*

Marseille har startet helt fint, med 3 sejre og 1 remis og et enkelt nederlag efter 5 kampe. Så formen er fin i sær når de spiller hjemme. De har dog lidt overaskende vundet i Monaco, men de virker helt væk i denne sæson.

Lyon er både i bedre form og har en masse positivitet i bagagen, så det bliver en hård nød at knække for gæsterne fra Marseille. Vi vurderer på redaktionen, at denne nød vil det ikke lykkedes at knække og Marseille vil rejse hjem med endnu et nederlag.

Lyon – Marseille = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du får den bedste Sports LIVEStream…

 

 

To Top