Frække

Søndagens franske “Frækkert” fra Panelet…

Også dagens “Frækkert” er et franske anliggende fra den bedste franske Ligue 1 og her er det et rent topopgør, som har fanget vores opmærksomhed og som vi har nørdet igennem og fundet et muligt udfald.

Lyon – Marseille = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får din indsats igen 3x som Bonus…

Lyon har måske ikke haft helt den samme styrke som de plejer, men alligevel ligger de med helt fremme som nr 2., dog med 9 point op til PSG på 1. pladsen. Det har kostet lidt i den hjemlige liga, at Lyon også deltog i EL.

Her gik man sikkert videre som nr. 2, hvor bl.a engelske Everton måtte se sig forbigået i samme gruppe. I dag er vi hjemme på Parc Olympique og historisk er de bare svære at have med at gøre foran egne fans. Det ændrer sig ikke i aften.

*

Marseille er også med helt fremme og er et af de hold, som har tabt færreste kampe i ligue 1, sammen med PSG og dagens hjemmehold fra Lyon. Man har også samme pointantal som både Lyon og Monaco.

Så dette er bestemt at betragte som en vigtig kamp i ligaen og for begge mandskaber. Vi er overbeviste at det går som det plejer langt de fleste gange Marseille kigger forbi Lyon, nemlig med et nederlag. Sidst Marseille vandt var i 2007.

Lyon – Marseille = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får din indsats igen 3x som Bonus…

To Top