Nyhed

Søndagens franske Frækkert fra Ligue 1…

Som afslutning har fransk sikkert været det foretrukne for rigtigt mange, men nu er det altså fodbold og ikke “lummer søndag” det handler om – men derfor kan en gevinst stadigt føles himmelsk.

Strasbourg – Rennes = 2 = Odds 2,55
Spillet hvor du får dagens Største Bonus som NY kunde…

Strasbourg har brugt kræfter på EL kvalen og sikkert også en del fokus, da de indtil nu kun har fået 2 gange remis. Det kan ikke undgås, at der er brugt mange kræfter, især nu hvor man skulle frem og dominere.

Torsdag spillede de hjemme mod Frankfurt og vandt 1-0. Selvfølgelig vil den kamp sidde i benene med kun 2 dages restitution. Selvfølgelig er muligheden for remis til stede, da de allerede har spillet 2 af dem og i Frankrig er der ret mange remis’er i løbet af en sæson – men det tror vi dog ikke på.

*

Rennes er igang med at bygge et mandskab op, der skal op og lege med de store. Det startede allerede i sidste sæson, hvor de vandt pokalen og i denne sæson er det blevet fulgt p af en tæt Super Cup finale mod PSG.

Her tabte man dog med 1-2, men var helt klart med fra start til slut. Det fik Rennes så revancheret i sidste runde, hvor de hjemme sendte PSG hjem med de samme cifre. 

Så formen er helt klart hvor den skal være. Så med maksimum point, ved også at sejre ude over Montpellier, er Rennes med helt i top fra sæson start. Det vil dagens hjemmehold i den grad få at føle og vi er slet ikke i tvivl om udesejr. Vi spiller sikkert også en enkelt bon på – mere end 1 mål.

Strasbourg – Rennes = 2 = Odds 2,55
Spillet hvor du får dagens Største Bonus som NY kunde…

To Top