Nyhed

Søndagens franske “Bonus” spil…

Når to hold fra toppen mødes om mesterskabet er der masser af nerve – og det er helt det samme i dette franske opgør, hvor det bare er ren overlevelse mellem 2 nedrykningskandidater, vi har nørdet igennem.

Toulouse – Lille = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du får markedets højeste Bonus…

Toulouse kæmper sammen med Lille om at undgå nedrykning. Og denne kamp må bare ikke tabes og heldigvis har deres form været stigende i den sidste periode, hvor alvoren nok er gået op for mandskabet.

Hjemme på Stadium Municipal i Toulouse, har de kun tabt 6 opgør ud af 17, så selv om det måske ikke er en fæstning, så er de en tand bedre foran egne fans. Vi tror at de gode takter fortsætter i dag med alle 3 point og så er de næsten sikret.

*

Lille ligger unde stregen og derfor skal de have i deres 3 sidste kampe. Der er 2 point op til den plads der vil redde sæsonen og de er netop hjemmeholdet der indtager denne placering.

Men Lille på udebane er nærmest en tragisk komisk forestilling, med kun 3 sejre i 17 udekampe. De sidste 7 udekampe har givet 1 point, så vi forventer derfor heller ikke så meget fra dem i dag.

Toulouse – Lille = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du får markedets højeste Bonus…

To Top