Bonus

Søndagens Franske Bonus på BettingNews…

Også i Frankrig takker de af for sæsonen efter denne runde 38 og holder sommer pause. Selvfølgelig er det kun de spillere der er udtaget til de respektive landshold der deltager ved EM – alle de andre kan gå på en tiltrængt ferie. I dette opgør fra Ligue 1 er det især hjemmeholdet der har brug for point, hvis de skal spille i Frankrigs bedste række i næste sæson.

Nantes – Montpellier = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY…

Nantes har sat en vanvittig slutspurt ind og det ser faktisk ud som om, at miraklet vil ske for dem. For bare 5 runder siden så det virkeligt håbløst ud, men efter 4 sejre i streg har spillet sig tilbage til en mulighed. Nantes ligger lige under stregen og det er faktisk en Play Offs plads til mod nr. 3 i Ligue 2. Men Nantes ligger også kun 1 point fra hele 3 mandskaber og 2 point fra endnu 2.

Det falder endda sådan ud, at 4 af holdene skal spille indbyrdes mod hinanden – så der vil blive sat point til. Så en sejr i dag vil helt sikkert sende Nantes op på den rigtige side af stregen og give sorteper videre til et anden mandskab. Med en form og dedikation Nantes har vist i den seneste periode, så stopper de ikke op i dag. Selv om Nantes absolut ikke er blandt ligaens bedste hjemmehold – så skal de nok være klar til at hente alle 3 point i dag.

*

Montpellier kan nå absolut ingenting og er da også gået i stå i en længere periode. Der har været for mange remis’er i den seneste periode og det sendte dem ned i tabellen. Ligeledes indkasserede Montpellier 2 dumme nederlag mod hhv. Nice og St Etienne, hvilket begravede mulighederne for en europæisk placering. Så det er bestemt ikke et særligt motiveret mandskab der kommer på besøg på Stade de la Beaujoire.

Hvs der havde været noget at spille for, ville vi faktisk ikke have spillet på Nantes som vinder, men mere tænkt i X2 baner. For Montpellier var slet ikke så ringe på fremmed græs tidligere på sæsonen. Men nu taler vi om sidste kamp i sæsonen og på udebane – uden noget at spille for – det virker ikke som om at det vil være en kamp som Montpelliers spillere vil sætte sig gevaldigt op til. De er selvfølgelig professionelle – men de taber alligevel.

Nantes – Montpellier = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY…

To Top