Bonus

Søndagens franske Bonus fra BNs redaktion…

Så er det tid for fransk fodbold og vi har fundet dette opgør, som vi anser som spændene og seværdigt. Det er ellers sjældent at man kan sige det om fransk fodbold – men det tro vi på i dette opgør. Det er mellem 2 mandskaber der begge har masser at kæmpe for og de er begge fra toppen af franske fodbold.

Monaco – Lyon = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Monaco har ikke tabt i deres 9 seneste kampe og er stadig med i pokalen, hvor de er nået frem til semifinalen. Det var endda mod dagens gæster, at de gik videre efter en sejr på 2-0. Men det var også en kamp der var skændet af 2 røde kort til dagens gæster og så blev de for nemme at have med at gøre. I dag starter de igen begge med 11 mand og så længe de begge er det, er de en nogenlunde lige kamp. Dog vil hjemmebanen Stade Louis II, have en stor indflydelse på Monaco’s muligheder.

For hjemme på Stade Louis II har de i denne sæson været det bedste hjemmehold. 11 sejre og 5 nederlag i 17 kampe, betyder at de kun en gang har måtte forlade hjemmebanen som tabere. Det var tilbage i december måned, hvor Lens vandt med hele 3-0. Men det er glemt nu og siden har de nærmest tromlet deres gæster ned. I dag vil de selvfølgelig få mere modstand, men vi tror også på alle 3 point.

*

Lyon tabte hjemme i sidste runde til stærke Lille, som stadig topper Ligue 1 foran PSG med 1 point. Det er 4 kamp de taber på hjemmebanen. Det er dog i den seneste periode, at det er begyndt at gå galt på eget græstæppe. 3 af de seneste 5 hjemmekampe er tabt og derfor er de blevet overhalet i tabellen af dagens hjemmehold fra Monaco.

Lyon har 4 point op til Monaco på 3. pladsen, men kun 4 runder til at indhente dem i. Så et nederlag i dag vil nok betyder, at de ikke kan blive andet end nr. 4. Og det vil så kun være adgangsgivende til næste sæsons Europa League. Så der er meget på spil for Lyon. Men formen er der bare ikke helt der hvor de selv gerne så den. Dagens modstander fra Monaco har vundet deres 5 seneste kampe i Ligue 1 meget overbevisende og ikke lukket et eneste mål ind. Så Lyon skal finde de huller der evt. måtte være i Monacos defensiv og det tror vi ikke at de er i stand til.

Monaco – Lyon = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top