Frække

Søndagens Frækkeste spil fra La Liga…

Vi slutter af med et opgør fra den bedste spanske række, som vi mener er odds sat helt forkert. Hjemmeholdet er klart bedst hjemme og har fået et godt mandskab sat sammen til denne sæson. Klart en sikker hjemmesejr.

Granada – Levante = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

Granada har fået sat et godt mandskab sammen til denne sæson, efter de kvalificerede sig til Europa League efter sidste sæson. Det kan da også ses i tabellen, hvor de pt er placeret som nr. 3, kun 1 point fra topholdet. Også i EL har de gjort god figur ved,. at vinde den første kamp på udebane over PSV med 2-1.

Hjemme på Estadio Nuevo har de vist sig at være ganske habile indtil videre, hvor alle kampe er vundet både i La Liga og i Europa League. Dagens gæster vil ikke være og bør ikke være den helt store udfordring for et formstærkt Granada mandskab.

*

Levante ligger og roder i den modsatte ende af tabellen som næstsidst. Kun 1 sejr og en enkelt remis er det blevet til efter de første 6 runder. Det betyder også, at de er placeret under stregen – og det er mentalt ikke et særligt godt sted at befinde sig. Men turneringen er lang endnu.

Det var på udebane over Osasuna de hentede deres enlige sejr, men var Osasuna slet ikke klar. De har forlængst overhalet Levante i tabellen efterfølgende. I dag står Levante overfor et hold der er helt klar. Både nationalt og internationalt og de får ikke et ben il jorden, efter redaktionens optik.

Granada – Levante = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

To Top