Frække

Søndagens Frækkeste Spil fra Frankrig…

Her er et opgør som vi mener at Bookmakerne har læst helt forkert og givet de klare favoritter i redaktionens øjne, et alt for højt odds. Men det skyldes nok, at hjemmeholdet ligger dårligere placeret i tabellen – men til gengæld har de en langt bedre form end gæsterne.

Metz – St. Etienne = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Metz har fået en bedre start end de plejer og har stadig en formkurve der er på vej op. De tabte de 3 første kampe, men har ikke tabt i de efterfølgende 4, hvor de er kommet 2 gange remis og 2 sejre på kontoen. Så formen er på vej det rigtige ste hen.

Det er da også hjemme på Saint-Symphorien  Metz at de får og skal hente de fleste af deres point – hvilket de normalt også gør. Metz har kun tabt 1 gange til dagens gæster og det var helt tilbage i 1994. Så Metz har også det psykologiske overtag, som de kan lægge deres stigende selvtillid oveni.

*

St. Etienne er gået helt i stå. Efter en godkendt start er de 3 seneste kampe alle tabt. Ikke nok med at de tabt, men de tabte også med mere end 1 mål i alle 3 kampe. Så defensiven har set bedre dage. Det var mod jævne hold og 2 af kampene blev spillet hjemme. Så ingen tvivl om, at formen ikke er i balance.

Der udover slås de med en del røde kort, skader og et par Corvid ramte spillere. Det er ikke nemt at være træner i St. Etienne i denne periode og vi tror ikke at de kan vende den nedadgående spiral i dag, da de stadig mangler nogle af deres bedste spillere, som er ude.

Metz – St. Etienne = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top