Frække

Søndagens Frækkeste fra Premier League…

Også dagens sidste anbefaling er hentet i England, men denne gang er det den bedste række række landet – nemlig Premier League. Vi er godt klar over at den lige er på kanten – men vores mavefornemmelse følger Bookmakerne.

West Ham – Wolves = 2 = 2,25
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

West Ham kunne godt have ønsket sig en noget bedre start på denne sæsons Premier League, da det indtil nu hverken er blevet til point eller andet end et enkelt scoret mål. Så efter 2 kampe og 0 point, ligger de naturligvis sidst med et par andre mandskaber.

At tabe på udebane til Arsenal er egentligt OK, men den første kamp hjemme mod Newcastle, var en skidt indsats fra West Hams side. Vi fornemmer at West Ham skal se mere efter nedrykningsstregen i hele sæson end op af og det vil få det svært vurderer vi.

*

Wolves vil få det noget nemmere. De har både et stærkere mandskab, men spiller også bedre og mere internationalt. Deres flotte indsats i EL i sidste sæson, har givet både selvtillid og blod på tanden efter noget mere og større. Wolves startede da også med at vinde deres første opgør på udebane over Sheffield Utd. med 2-0.

Nederlagt i EFL til Stoke på 0-2, skal man ikke lægge så meget i. Det var stort set et helt andet hold der blev sendt på banen i den kamp – da Wolves er med i mange turneringer. I dag er det igen i stærkeste opstilling og den giver endnu en sejr til Wolves.

West Ham – Wolves = 2 = 2,25
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top