Frække

Søndagens “Frækkert” fra VM…

Så skal en af de mest prestigesfyldte fodboldkampe afvikles, nemlig kampen om titlen som verdens bedste hold/land i denne ædle sport og vi glæder os som sindsyge på redaktionen til dette opgør.

Frankrig – Kroatien = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får din indsats 3x tilbage at spille for…

Frankrig er et rigtigt turneringshold, som spiller sig i bedre og bedre form i takt som turneringen skrider frem – og det har også været tilfældet ved denne slutrunde.

Men de har ikke været alt dominerende i deres kampe og de har vist de er til at tale med. Danmark har spillet mod begge dagens hold og holdt nullet mod dem begge og i dag tror vi også, at franskmændende holder buret rent.

Vi ser kanterne hos Frankrig være forskellen på de to mandskaber og det vil være herude fra, at Frankrig vil vinde krigen i feltet. Vi ser et tæt og taktisk opgør, som ender ud med et 1 måls sejr til Frankrig.

*

Kroatien har overrasket både sig selv og mange andre. Men de står nu i VM finalen og det kan man ikke tage fra dem. Selv om de vandt alle deres gruppekampe, så har de i de to Play Offs kampe mod hhv. Danmark og Rusland ikke været overbevisende.

Vi er rimeligt overbeviste om på redaktionen, at kroterne får det rigtigt svært. Der er ikke rigtigt nogen områder hvor de kan sige at de er bedre end franskmændende, så de har brug for ganske få fejl og så angribe de fejl som franskmændende måtte lave.

Vi tror simpelthen ikke på en kroatisk sejr og ikke engang, at de vil kunne opnå remis i ordinær spilletid. De skal nok levere en god kamp som de vil have ære af, men de vil tabe til Frankrig i dag.

Frankrig – Kroatien = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får din indsats 3x tilbage at spille for…

To Top