Frække

Søndagens “Frækkert” fra VM i Rusland…

Her er to hold som nok begge hver især har leveret en af de større overraskelser ved denne sommers VM i Rusland, da de begge som underdogs endte med at løbe afsted med alle 3 point – det sker med garanti ikke igen!

Japan – Senegal = 2 = Odds 2,20
Spillet hvor du får 3-Doblet DIT indskud til at spille for…

Japan vandt over Colombia i deres første kamp ved dette års VM, men det var nu også på en baggrund der gjorde det betydeligt lettere for dem. Kun 3-4 minutter inde i kampen fik de tilkendt et korrekt straffespark og Colombia fik en spiller vist ud – det gør det alt andet lidt lettere.

Selv om de endte med alle 3 point, viste de med alt tydelighed, at de er blandt de ringeste hold ved denne slutrunde. Det kunne faktisk være endt med et nederlag, da Colombia faktisk var mere end godt med i kampen – men Japan stod godt defensivt – og var en mand mere.

Først a colombianernes kræfter var ved at slippe op, kom Japan ind i kampen – men det var først da der manglede 10-15 minutter, ellers havde Colombia bidt god fra sig. Vi tror bare ikke på Japan mod et hold med 11 spillere i 90. minutter.

*

Senegal vandt overraskende for mange over Polen i deres første kamp, men det var fuldt fortjent efter en velspillet kamp. Det var faktisk først i den sidste del af 2. halvleg at de var gevaldig på hælende – da Polen endelig begyndte at se alvoren.

Men inden da havde Senegal nettet 2 gange på 2 dumme fejl af Polen og den sidste mål så da helt håbløst ud, da Polens målmand og forsvars spiller glemte at kommunikere – og så kom der et let mål til Senegal.

Herefter var det bare at stå lavt og opbygge en boks, som Polen havde utroligt svært ved at gennembryde og Senegals store fysik kunne helt klart matche polens og i flere tilfælde også overgå den. Vi tror på 3 sikre point og videre avancement fra gruppen af Senegal.

Japan – Senegal = 2 = Odds 2,20
Spillet hvor du får 3-Doblet DIT indskud til at spille for…

To Top