Frække

Søndagens Frækkert fra UNL’s Gruppe C niveau…

Søndagens sidste anbefaling er også hentet i den igangværende landsholds turnering UNL. Her er vi hoppet ned på C-niveau, men det er ikke niveauet der afgør hvilke kampe vi peger ud. Det er nok ikke alle der er helt enige i det valgte tegn, men vi føler os ganske fortrøstningsfulde.

Kosovo – Grækenland = 2 = Odds 2,30
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Kosovo tilhører bestemt Niveau C og vi har faktisk ikke mange fiduser til dette mandskab. Det er hold som Montenegro og Gibraltar de har det godt med og vinder med et par mål, men selv Bulgarien fik de problemer med og dem mener vi er ringere en dagens græske gæster.

Kosovo er rykket op fra Gruppe D, så det er et mandskab der for det meste har mødt mandskaber fra dette niveau. I dag er det en helt anden sag, selv om Grækenland ikke tilhører de bedste mandskaber i Europa. Vi tror ikke på dagens hjemmehold.

*

Grækenland er som skrevet ikke blandt de bedste landshold og er et mandskab der har en noget defensiv tilgang til deres kampe. Man kan kun håbe på, at de er mere offensive i dag, som de faktisk godt kan spille når modstanderne ikke er blandt de bedste.

Selv om Grækenland ikke er blandt de bedste udebane mandskaber, så er de heller ikke helt elendige. Grækenland fik en remis på 1-1 med hjem fra den første kamp i Slovenien. Nogle vil nok mene at dette opgør ligner noget der ender remis – men vi tror at grækerne har både heldet og spillet med sig og vinder med en enkelt pind.

Kosovo – Grækenland = 2 = Odds 2,30
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top