Nyhed

Søndagens “Frækkert” fra Tyskland…

Tyskerne har altid spillet søndags opgør i den bedste tyske række Bundesligaen og det er netop et af disse opgør vi i dag har kastet os over, da vi synes at det gæstende hold burde passe grise i stedet for at spille fodbold.

Mainz – Stuttgart = 1 = Odds 2,60
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Mainz har haft en fornuftig forberedelse til den nye sæson i Bundesligaen og vi forventer på ingen måde at de vil ligge i den tunge ende, efter denne sæson.

I deres 9 forberedelseskampe, har de kun tabt en kamp i ordinær tid. 3 kampe er tabt efter straffespark, så det kan man ikke lige tage med i sit regnskab. Men det har til gengæld være mod hold som Fiorentina. Bilbao og Celta Vigo og det er værd at regne med.

Mainz plejer også at gøre det rigtigt hæderligt hjemme på Opel Arena foran egne fans. I deres første kamp hvor der var noget på spil, var i pokalen, hvor de rejste hjem fra Aue med en 3-1 sejr. Vi tror de er klar og i god form.

*

Stuttgart har ellers virket godt forberedt til sæsonen, med flere fornuftige resultater i forberedelsesfasen. De har faktisk også kun tabt et enkelt opgør, men dog spillet en del remis. Dog var mandskaberne ikke helt af samme kaliber som hjemmeholdets.

Da det så endelig gjaldt i pokalen, endda mod et hold fra 2. Bundesliga, så viste det sig at man ikke var helt klar alligevel. De tabte med 0-2 og virkede slet ikke om om, at de spillede på et højere niveau.

Måske bliver det en gentagelse af sidste sæson, hvor udlægget var forfærdeligt – men hvor man fik samlet det op i løbet af sæsonen og endte rent faktisk på en EL placering. Men den turnering viker de slet ikke klar til endnu.

Mainz – Stuttgart = 1 = Odds 2,60
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top