Frække

Søndagens Frækkert fra Tyskland…

Vi slutter i Bundesligaen hvor 2 af de mere formstærke mandskaber tørner sammen. Det er begge mandskaber fra den øverste 1/3 og mandskaber der burde slutte i det sjove selskab. Dog er gæsterne hæmmet af en ringe udebaneform.

Wolfsburg – BM Gladbach = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID…

Wolfsburg har spillet 9 kampe hjemme på Volkswagen Arena i denne sæson og har stadig til gode at tabe en kamp. 6 sejre og 3 gange remis, med en tilhørende score på 17-8 er helt klart godkendt. Det er stort set kun Bayern der mangler at komme på besøg og den kamp glæder vi os til.

Flere af de øvrige tophold som Leipzig, Frankfurt og Leverkusen har alle smidt point på Volkswagen Arena og de er alle gode udehold. Så Wolfsburg mener det alvorligt i denne sæson og med den nuværende 3. plads og en kanonform, så kan en 2. pladsen stadig nås, da der kun er 3 point op til Leipzig. Wolfsburg vinder et tæt opgør.

*

BM Gladbach er også godt med, men mangler lige det sidste i at ligge med helt fremme, grundet evnen på udebanen stadig har lidt mangler. Selv om de kun har tabt 2 kampe, så har de modsat også kun vundet 3. Det betyder, at de efter 9 kampe på udebane også har delt point 4 gange. Og det er de remis’er der skulle have været sejre, hvis BM Gladbach skulle have været med helt fremme.

I dag står de overfor et af de stærkeste hjemmehold i denne sæson og med tanke på, at de stadig har en del jern i ilden, i form af CL deltagelse, så er der mange steder fokus skal holdes. Om får dage skal BM Gladbach møde City og så skal man ikke være alt for slidt. Vi tror på en tæt affære – dog med hjemmeholdets som endelig vinder efter de 90 minutter.

Wolfsburg – BM Gladbach = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID…

To Top