Frække

Søndagens Frækkert fra Tyrkiets Super Lig…

Vi tager et smut ned til den tyrkiske liga Super Lig, hvor det er 2 mandskaber fra den øverste del af ligaen, der her tørner sammen i for begge hold en vigtig kamp. Til september tager redaktionen deres årlige tur til netop Tyrkiet, hvor vi gerne skulle se en kamp med dagens hjemmehold.

Basaksehir – Galatasaray = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du ALTID får de højeste Odds på markedet…

Basaksehir topper ligaen med 2 point ned til Trapzonspor og 8 point ned til dagens gæster. Lige siden oprykningen for snart 3 sæsoner siden, har Basaksehir ligget med i toppen – så det er ikke nogen overraskelse at de ligger her. Om det vil lykkedes i denne sæson at gå hele vejen vil vise sig, men vi tror faktisk at de nu har fået bygget det op der skal til. S

om det hold i ligaen med den laveste fanskare, er det faktisk godt gået, men det er også en forholdsvis ung klub. Men når ejeren svømmer i penge, så kan man hurtigt få etableret noget kompetent. Vi kan KUN se en sikker sejr på hjemmebane, hvor der kun er tabt 1 kamp i denne sæson.

*

Galatasaray har haft en mere ujævn periode i de 2 første kampe efter opstarten, hvor det er blevet til en remis og et nederlag. Ingen af disse hold der er sat point til imod, er på niveau med dagens hjemmehold. De tilhører begge den nederste halvdel af Super Lig.

I dag er det en helt anden slags modstander og her vil de få det rigtigt svært. De tabte på hjemmebane i efteråret til samme hold med 0-1, men Basaksehir er en klasse bedre hjemme. Vi kunne godt frygte en massakre, men vi satser bare på en sejr, som vil blive på mere end et enkelt mål.

Basaksehir – Galatasaray = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du ALTID får de højeste Odds på markedet…

To Top