Frække

Søndagens Frækkert fra Sveriges Allsvenska…

I Sverige spiller de på livet løs og først når EM er tæt på, går den bedste svenske række Allsvenskan i dvale. Men indtil da er der fuldt program i Sverige og de rækker der afvikles der. Sverige spiller turneringer fra vinter til vinter, som man også gjorde i Danmark i gamle dage. Det skyldes det endnu koldere klima de skal slå med hinsidan.

Djurgårdens – IFK Göteborg (0-1) = 1 = Odds 3,30
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

Djurgårdens har fået en glimrende start på denne sæson Allsvenskan. De topper med 16 point efter 7 kampe og har kun tabt 1 kamp indtil videre. Med en score på 13-6, ser det også ud til at det offensive koncept har fundet en god balance på holdet. De nærmeste konkurrenter er Malmö FF, som mange spår som mestre når sæsonen er slut. Men dem slog Djurgåden her på samme bane for nogle runder siden med hele 3-1.

Så det er et formstærkt og velspillende Djurgåden mandskab der stiller op til dette opgør mod de tidligere ærkerivaler fra hovedstaden. Men dem har de faktisk haft et historisk godt tag på i mange sæsoner og vi skal helt tilbage til 2016 for, at finde den seneste sejr til Göteborg, både hjemme og ude. Faktisk er det blevet til 9 sejre i 10 kampe. Vi tror på, at sejr nr. 10 kommer i dag og vi tror også på en storsejr. De 2 seneste kampe på Djurgårdens bane er vundet med mere end 1 ml.

*

IFK Göteborg har aldrig rigtigt fundet sig selv igen, efter de sportsligt faldt igennem for en del år tilbage. Økonomi er også en faktor men, at de slet ikke er med i den bedste halvdel er dog forundrende. Der er en hvis lighed mellem Göteborg og Brøndbys udvikling, men Brøndby er dog klart på vej frem – men Göteborg stadig mere end halter bagefter. Kun en sejr er det blevet til efter 7 kampe. Hele 5 af dem er spillet remis.

Det virker som om, at Göteborg ikke har det fornødne mod i kampene og spiller alt for defensivt. Scoreren på 8-7 vidner da også om et stramt koncept, hvor der ikke er så meget plads til de mere sprælske spillere – men hvor systemet har overtaget hele spillet. Det låser spillerne og sådan virker Göteborg også indtil videre i denne sæson. Vi tror heller ikke på dem i dag og heller engang en remis.

Djurgårdens – IFK Göteborg (0-1) = 1 = Odds 3,30
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

To Top