Nyhed

Søndagens “Frækkert” fra Sverige…

Vi slutter af i SuperEttan hvor vi fortsætter med at tro på rækkens mest formstærke hold, efter en super periode trods deres ringe placering. Men vi har tjent gode penge på dem.

Värnamo – Degerfors = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du får markedets bedste Sports LIVEStream…

Värnamo har kun vist fremgang fra kamp til kamp i deres 9 seneste opgør, hvor de også er ubesejrede. Fra at ligne en sikker nedrykker, er de nu kommet næsten fri af bunden og det er svært at forestille, at det skulle stoppe nu.

Det var på udebane at festen startede, men nu er de også begyndt at tage maksimum point på hjemmebane og det har vel at mærke været mod hold fra toppen. Det er ikke der dagens gæster ligger placeret. Endnu 3 gode point ind på kontoen er vi ret sikre på.

*

Degerfors har været ujævne i en længere periode og de kan være en smule besværlige at forudsige. Men formen har været for ned ad gående over en længere periode og de er nu helt ude af kampen om noget som helst.

Selvfølgelig kan en super slutspurt ændre på meget, men de har flere udfordringer der bevirker at vi på redaktionen fornemmer en negativ spiral. På udebane i denne periode tror vi slet ikke på noget fra deres side og vinder da også kun yderste sjældent på Finnvedsvallen i Värnamo.

Värnamo – Degerfors = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du får markedets bedste Sports LIVEStream…

To Top