Nyhed

Søndagens “Frækkert” fra Superligaen…

Superligaen har været mindre utilregnelig her i foråret, end det ofte var tilfældet i efteråret. Derfor har vi svært ved at se , hvordan bookmakerne kan ramme et så højt odds på en hjemmesejr, når nu kun det ene hold er motiveret – nemlig hjemmeholdet!

Esbjerg – Vejle = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Esbjerg kan med en sejr i dag, sikre sig en plads i den bedste halvdel. Det har vi faktisk en forventning til, da det er hjemme på Blue Water Arena, hvor de plejer at hente deres sejre.

De 3 seneste sejre er da også hentet her, for udebane kampene er tabt. Så det er nu eller hængende hoveder og vi er ret overbeviste om, at Esbjerg nok skal hente den sejr.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

Vejle har skiftet træner og det gav ingenting eller måske 1 point. De spillede i hvert fald remis med Vendsyssel i sidste runde. Lidt negativt kan man sige, at det var hjemme og her bude de have hentet alle 3 point.

For på udebane vinder de ingenting. Det er i hvert fald ikke sekt endnu i denne sæson. 4 gange remis og 8 nederlag og nederlagene har været i de seneste 8 udekampe.

Så selv om Vejle nok ikke har slået op i banen, så er de bare uefne på fremme græs. Ligeledes må motivationen være helt modsat rettet, da Esbjerg går målrette efter de 3 point. Vejle skal mere finde sig selv, før nedrykningsspilet går i gang. Det gør en forskel i dag.

Esbjerg – Vejle = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

 

To Top