Frække

Søndagens Frækkert fra Superligaen…

Vi slutter dagen af i den hjemlige andedam Superligaen, hvor der efterhånden er ved at komme et mønster man kan fornemme allerede nu. Der er 2-3 mandskaber der skiller sig ud i toppen spillemæssigt og så er der de mandskaber der popper op i perioder med godt spil. I dag er det netop 2 af den slags mandskaber der mødes, hvor hjemmeholdet har haft en god periode og gæsterne er inde i en.

Randers FC – FC København = 2 = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagens bedste Bonus…

Randers FC startede sæsonen med brask og bram, men er faldet lidt i niveau, efter deres internationale eventyr gik i gang. Selv om Randers har en OK trup, så er kampe 2 gange om ugen meget når der begynder at komme skader. Der er dog kun 2 spillere der har meldt fra til denne kamp, så det er stadig til at håndteres. Men på torsdag skal Randers også være klar til deres første gruppekamp i det nye ECL koncept, så der er mange jern i ilden.

Selvfølgelig vil Randers prioritere dette opgør, trods det kommende ECL opgør mod Alkmaar, som også spilles hjemme på Cepheus Park. Men i kampene op til dette opgør gik det mildest talt ned af bakke, hvor Randers tabte både nationalt og internationalt og spillede ligeledes 2 gange remis. Så formen er ikke helt som i starten. I dag skal de møde et mandskab med tur i den og en bred trup. Vi tror ikke på point til Randers i dag, selv om de nok skal bide fra sig.

*

FC København har tur i den og det er både her til lands og internationalt. Der må siges, at der også er stabilitet med 7 sejre i streg, medregnet ECL, hvor de smadrede Sivasspor med tilsammen 7-1. FCK har scoret mindst 2 mål i de 7 opgør og det er i alt blevet til 24 styk. Så det er et FCK mandskab der ridder på en bølge, men ikke grundet selvtillid men fordi holdet spiller godt fodbold i denne periode. FCK har selvfølgelig også en midtuge kamp at se til, men har en bred trup der er gearet til at deltage internationalt. Så 2 kampe om ugen burde ikke være et problem.

Der er selvfølgelig flere spillere fra FCK der har spillet med på deres respektive landshold, end der er fra Randers trup. Men med en kompetent fysisk stab og fysisk stærke spillere, tror vi ikke at det får betydning. Det er et topgør og det sætter selvfølgelig begge mandskaber op. Så er FCK først helt oppe hvor vi forventer de vl være efter en uges pause, så vil Randers få en stram dag på kontoret.

Randers FC – FC København = 2 = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagens bedste Bonus…

To Top