Frække

Søndagens “Frækkert” fra Slutspillet…

Det er også sidste runde i den belgiske liga Jupiler League, hvor det er rækkens nuværende 2. plads der er i spil, som giver adgang til CL kvalen – i stedet for EL gruppespillet – det skal nok gøre en forskel.

Charleroi – St. Liege = 2 = Odds 2,15
Spillet hos den NYe Bookie med den Fede Startbonus…

Charleroi er heller ikke helt ude af billedet, selvom de ligger sidst i det belgiske slutspil. De kan faktisk med en sejr være heldige at spille sig til en finale om EL, hvis de rykker en plads op.

Men det ser svært ud, for formen har bestemt ikke tilfaldet Charleroi i de senest kampe. Dette har bevirket man derfor er placeret sidst i gruppen. De er ikke særligt flittigt scorende og dagens gæster banker mål ind på stribe – det ser umuligt ud.

*

St. Liege kan ikke blive mestre, efter de kun spillede remis mod topholdet fra Club Bügge i seneste runde. Så dem har de 4 point op til. Men Anderlecht på 3. pladsen snuser dem i bagdelen og er kun 2 point efter.

Forskellen på en 2. plads og en 3. plads er så stor på mange måder, at både den økonomiske faktor og prestigen er meget forskellig, i de 2 europæiske klubturneringer, EL og CL.

Formen er rækkens bedste og de 2 seneste udekampe mod hhv. Anderlecht og Gent, blev begge vundet med mere end 1 mål. Så de er rent formmæssigt på plads. Nu skal de bare fortsætte i denne sidste kamp og så kan de gå på en velfortjent ferie, efter en god sæson.

Charleroi – St. Liege = 2 = Odds 2,15
Spillet hos den NYe Bookie med den Fede Startbonus…

To Top