Nyhed

Søndagens “Frækkert” fra Serie B på BN…

Dagens sidste anbefaling i kategorien “Frækkert” er lidt speciel og der er da sikkert også nogle der vil ryste lidt på hovedet over, at vi har denne kamp med blandt dagens anbefalinger – men vi har en god mavefornemmelse.

Spal – Bolgna = 1 = Odds 2,40
Spillet hvor du får Dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Spal ligger og roder lige over nedrykningsstregen, som dagens gæster ligger lige under. Der er 4 point mellem disse mandskaber inde dagens opgør og begge mandskaber et helt klart bedst hjemme.

Gode kan man ikke sige om Spal, heller ikke hjemme, men de har dog fået point i 6 af deres 9 hjemmekampe og det skal de også have i dag, hvis de ikke vil sætte sig selv under unødvendig pres.

De har et godt tag på Bologne, som de har slået de 2 seneste gange de har mødt. Begge gange var det med 1-0 og det var i både den seneste hjemme- som udekamp. Vi tror de tager den 3 sejre i streg i dag.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Har du en bankkonto – kan du spille her uanset alder

Bologna ligger som omtalt ligger under stregen og formen er blandt rækkens ringeste. Men på den konto ligger de lige så godt som dagens hjemmehold.

Forskellen er bare, at Bologne bestemt ikke er særlige effektive på udebane og efter 10 kampe, leder de stadig efter den første sejr. Det er dog blevet til 4 gange remis, men det “slår ingen mand af hesten”. Vi tror ikke på dem i dag overhovedet.

Spal – Bolgna = 1 = Odds 2,40
Spillet hvor du får Dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top