Nyhed

Søndagens Frækkert fra Serie A's Top…

Dagens sidste anbefaling er også hentet i den italienske Serie A og her ved vi godt, at anbefalingen måske er en lille smule mere “småt brændbart” i nogles øjne. Men selv Bookmakerne er i tvivl og det gode odds der er på vores favorit, skal udnyttes – med et mindre beløb.

AS Roma – Lazio = 2 = Odds 2,60
Spillet hvor DU får månedens Højeste Bonus at spille for…

AS Roma har hverken overrasket eller skuffet. De ligger faktisk der hvor vi havde forventet de ville ligge. Nemlig mellem nr. 4 og 6 og den nuværende placering er nr. 4. Dagens gæster er placeret lige over på 3. pladsen, dog med hele 7 point mere.

Så det er naturligvis sådan et opgør der skal vindes for, at ikke falde for langt bagud i forhold til top 3. Men formen er ikke den bedste og har været en del ujævn i det nye år. Kun 1 opgør er vundet ud af de 3 kampe der er spillet i 2020. Det var i den seneste på udebane mod Genoa.

Både Juventus og Torino har slået dem hjemme på det Olympiske Stadion i 2020 og dagens gæster er i mindst lige så god form. Roma har kun vundet 3 ud af de seneste 8 indbyrdes opgør og den 4. sejr kommer helt sikkert ikke i dag.

*

Lazio har fundet Jesus sandalerne frem og kan nærmest gå på vandet i denne periode. Lazio har vundet ALLE kampe i Serie A sinde den 27.10.2019. Det er godt nok rimeligt vildt og ikke engang Juventus kan matche dette. Scoren efter 19 kampe hedder 46-18 – det er rimeligt habilt.

På udebane er de helt ustyrlige. De har slået mandskaber som Juventus, AC Milan og Fiorentina. Inter havde de problemer med og tabte med 0-1, men de topper også ligaen i denne sæson. Så Lazio har virkelig fået sat skik på både mandskab og spil.

Det skal nok blive en seværdig kamp, hvor hjemmeholdet både har en ringere defensiv og score færre mål end gæsterne. Vi ved godt at på et tidspunkt må det vende for Lazio, men der er vi ikke nået til endnu og odds’et er værd at spille på, med tanke på at sandsynligheden er ret stor for en udesejr.

AS Roma – Lazio = 2 = Odds 2,60
Spillet hvor DU får månedens Højeste Bonus at spille for…

To Top