Nyhed

Søndagens “Frækkert” fra Primeira Liga i Portugal…

I søndagens sidste anbefaling har vi kigget på den bedste portugisiske række Primeira Liga, hvor man stadig har nogle runder tilbage, før holdene sendes på en kort vinterferie – og her ligger der guld og venter.

Feirense – Santa Clara = 2 = Odds 3,20
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Feirense fik endnu en sæson i den bedste række i Portugal efter sidste sæson, men i denne er de noget mere pressede og ligger da også og roder omkring stregen. Kun 2 sejre i 14 kampe imponerer ingen og en samlet score på 8-21, giver da heller ikke håb for overlevelse.

Hjemme på Marcolino de Castro er der heller ikke så meget at lægge sine forhåbninger i, med kun 1 sejr og og 7 point. Der til skal så lægges en meget dårlig form – så selv om det er hjemme har vi absolut ingen tiltro til at de kan få point.

*

Santa Clara spiller heldigvis ikke hjemme i dag, for det er ikke der hvor de henter de fleste point. Faktisk stort set ingen. De 4 seneste kampe er endt med nederlag, så for de flestes hold ville det se sort ud.

Men Santa Clara er så til gengæld rigtig gode på udebane, hvor de har vundet 4 ud af 7 kampe. Kun 2 gange har de tabt på fremmed græs i denne sæson og i dag bliver ikke den 3.

Feirense er bestemt et hold de bør slå, når man ser på form og formåen. Vi vurderer da også, at Santa Clara har et bedre mandskab og med deres koncept på udebane, taber de i hvert fald ikke. Vi tror fyldt og fast på en sejr.

Feirense – Santa Clara = 2 = Odds 3,20
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top