Nyhed

Søndagens “Frækkert” fra Premier League…

Vi har på BettingNews naturligvis også nørdet omkring den kamp der nok henter flest TV seere denne søndag, men det er også lidt af et stormøde. Vi synes at odds’et på vores favorit er for godt til ikke at spille på og ser en stor værdi – og kampen skal helt sikkert ses.

Liverpool – Manchester City = 1 = Odds 2,55
Spillet hvor du får den bedste Kundeservice på markedet…

Liverpool har virkelig fundet melodien og troen på egne evner og det ligner en sæson hvor mange ting kan ende med at gå op i en højere enhed. I den Premier League har de nærmest sejret ad helvede til. Kun Chelsea har formået at hente et enkelt point mod dem i denne sæson.

Hjemme på Anfield hedder den 3. sejre og en score på 8-0, dog mod svagere modstandere end gæsterne fra Manchester City. Men City er ikke så pjattede med at spille på Anfield, hvor de ikke har vundet siden 2003.

I det hele taget er Liverpool ikke deres kop the. De seneste 4 indbyrdes kampe er alle vundet af Liverpool og vi synes at de har vist sprækker i denne sæson, som overbeviser os på redaktionen om, at de ikke har helt samme niveau mere.

Udfordringen i denne sæson er, at de har bolden rigtigt meget, men modsat sidste sæson fik de også puttet den ind i kassen. Det har slet ikke været på samme niveau i denne sæson, hvor de så også selv er begyndt at lukke mål ind. Vi glæder os til at se opgøret og tror på en hjemme sejr.

*

Manchester City og Pep har ikke ramt samme balance som i de seneste 2 sæsoner. I hvert fald ikke fra sæsonstart. Selv om de stadig er det mest scorende hold, ser vi også hvilke kvaler de har mod de hold der har en stærk defensiv.

Det betyder ikke at det sagtens kan falde ud til gæsterne fra City. Men vi mener både efter historik, City’s “en smule” ringere form og Liverpools fremgang, samt kampen det at spilles hjemme på Anfield, vil give Liverpool den nødvendige fordel, der er nok til at vinde.

Liverpool – Manchester City = 1 = Odds 2,55
Spillet hvor du får den bedste Kundeservice på markedet…

 

 

Liverpool – Manchester City = 1 = Odds 2,55
Spillet hvor du får den bedste Kundeservice på markedet…

 

 

To Top