Frække

Søndagens “Frækkert” fra panelet…

Dagens “Frækkert” er hentet i den engelske Premier League, hvor en af ligaens favoritter til mesterskabstitlen, får besøg af et hold, der endelig har fået deres yngling hjem igen, efter mange års fravær.

Chelsea – Everton = AH -1,0, -1,5 = Odds 2,10
Spillet hvor dagens Bonus er højest…

Chelsea er kommet lidt underligt fra start. Underligt på den måde at de har lavet kasse på kasse, men de har samtidig holdt åbent hus i egen ende samtidig. De har lukket 4 mål ind på 2 kampe i denne sæson i ligaen mens de til sammenligning.

I sidste sæson lukkede de 33 mål ind på 38 kampe hvilket kun er 0,86 mål pr. kamp, så der er plads til forbedringer rent defensivt. Vi er da også fortrøstningsfulde da det er et arsenal af spillere som London klubben har til rådighed. De skal nok få styr på den del af spillet, og det kan meget vel allerede ske i dagens kamp.

*

N år man siger Everton må man også sige Rooney. En klasse angriber der er er på vej til at trappe sin kariere lidt ned men som stadig kan lave mål, hvilket han har vist i de første 2 kampe.

Men ser vi bort fra Rooney er der langt mellem de store kanoner i Everton. De har spillet 1-1 med City i sidste runde og slog i første runde Stoke med 1-0 på hjemmebane. At City kun fik 1-1 var mere held end forstand for Everton, for der stod city på alt i den kamp.

Everton kom frem til 7 afslutninger på hele kampen, selvom City fik et et rødt kort i slutningen af 1. halveg. havde city været 11 mand i hele kampen havde det givet et helt andet resultat. Chelsea kommer med 11 mand og Everton kommer til at være på hælene i store dele af kampen.

Vi spiller at Chelsea vinder med mere end 1 mål. vinder de kun med 1 får vi halvdelen af vores indskud retur.

Chelsea – Everton = AH -1,0, -1,5 = Odds 2,10
Spillet hvor dagens Bonus er højest…

To Top