Nyhed

Søndagens “Sikre” fra Nations League…

Vi slutter søndagen af med endnu et opgør fra UEFA Nations League, hvor vi igen har bevæget os lidt ned i niveauerne og hentet et opgør fra Liga C, som kun er 3. bedste niveau i denne turnering.

Cypern – Slovenien = 1X = Odds 1,70
Spillet hvor du får markedets bedste Sports LIVEStreamning…

Cypern tilhører stadig kategorien “lilleputnationer” i fodbold sammenhæng, men har bestemt gennemgået en udvikling til det bedre, elv om der stadig er rigtig langt vej til succes.

På udebane lukker de stadig et hav af mål ind, men hjemme på Cypern har de formået at få nogle bedre resultater. Siden november 2016, har man faktisk kun tabt til Grækenland – men slået hold som Kazakstan, Estland og Bosnien.

Slovenien burde være et bedre hold, men har haft svært ved at få det til at fungere, så derfor tror vi på cypriotiske point når de mødes hjemme på Neo GSP Stadium i Nicosia.

*

Slovenien er heller ikke et af de store hold, og er derfor endt i samme lag som dagens hjemmehold. Ved seneste VM kval, blev de 4 i gruppen og opnåede 15 point, men det var alt andet end overbevisende.

Her var de i gruppe med hold som Lithauen og Malta, som er fra samme lag som Cypern – Men de var på ingen måde overbevisende. Lithauen spillede de remis imod og Malta blev kun slået med 1-0.

Cypern – Slovenien = 1X = Odds 1,70
Spillet hvor du får markedets bedste Sports LIVEStreamning…

To Top