Nyhed

Søndagens Frækkert fra Mesterskabs Slutspillet…

Vi slutter søndagen af med endnu et stormøde, denne gang er det i Belgien. Her mødes 2 af de klubber der før sæsonen var spået om at skulle spille om mesterskabet og det har holdt stik indtil nu. Vi går dog mod favoritten i dette opgør.

Club Brügge – Gent = X2 = Odds 2,00
Spillet hvor DU ikke skal bruge NemID når du spiller online…

Club Brügge røg ud af EL til Salzburg, hvilket var forventet. Men herefter har de haft det lidt svært med at finde melodien og spillet. De tabte seneste hjemme til Mouscron og det indikerer at der stadig er udfordringer.

Ligeledes har flere af holdet spillere været hjemme til landskamp og har ikke helt fået den hvile de måske skulle have haft. Med så mange spillere hjemme har det sikkert også været svært at træne rent taktisk og få rtte de mange fejl der er opstået.

Club Brügge er selvfølgelig stadig et kompetent og habilt mandskab på hjemmebanen. Men de har slet ikke været så suveræne foran egne fans som de plejer. Vi tror stadig ikke på at de er kommet helt på plads endnu og dagens gæster er et rigtigt dygtigt hold.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

Gent havde en kort periode med en masse ujævne resultater, men det har de fået rettet til og går igen fra sejr til sejr. De seneste 4 kampe har været overbevisende, med en samlet score på 9-3 ude og hjemme.

De er et af de bedste udehold i rækken og de 2 seneste gange de har gæstet Jan Breydel Stadion, er de rejst hjem med point via en hhv, remis og en sejr. Vi mener at Gent henter mindst det ene point i dag og fastholder styrken og mesterskabs favoritværdigheden.

Club Brügge – Gent = X2 = Odds 2,00
Spillet hvor DU ikke skal bruge NemID når du spiller online…

To Top