Nyhed

Søndagens Frækkert fra Liga Pro i Portugal…

Det er ikke så tit vi henter kampe i den næstbedste portugisiske række, men dagens udbud er ikke af de bedste. Men vi følger heldigvis med også i denne liga og føler og ganske fortrøstningsfulde i forhold til dagens anbefaling.

Mafra – Vilafranquense = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Mafra ligger nr. 3 i den næstbedste portugisiske række Liga Pro. Det er dog kun de 2 bedste hold der rykker op, så Mafra mangler lige det sidste i, at være med der hvor de gerne vil ende. Der er 6 point op til nr. 2, så der er ikke plads til slinger i valsen.

Hjemme slingre de heller ikke så meget og har da stadig heller ikke tabt en kamp foran egne fans i denne sæson. Formen er helt i top og blandt ligaen absolut beste. Vi er ikke i tvivl om udfaldet, som vil blive en hjemmesejr.

*

Vilafranquense ligger modsat 3. sidst – men det er kun de 2 ringeste hold der ryger ned. Der er dog en lille margen på 7 point til nedrykningsstregen, så der er ikke umiddelbart overhængende fare. Men der skal heller ikke smides for meget væk, til at de er i farezonen.

Men vi tror at de nok skal klare ærterne, når de spiller hjemme og fortsætter med at tage point fra holdene i den nederste halvdel. På udebane er der ikke så meget at skrive hjem om – udover at de stort set aldrig får noget med hjem.

Mafra – Vilafranquense = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top