Frække

Søndagens Frækkert fra Liga Portugal…

Dagens og ugens sidste anbefaling er hentet i den portugisiske liga, som skiftede navn i sommerpausen til nu at hedde Liga Portugal. I sidste sæson hed den Primeira Liga, men det er slut nu med det gamle navn og rækkens skal nu hedde noget mere tidssvarende, bestemte det portugisiske forbund sig for.

Estoril – Gil Vicente = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Estoril har gjort det overraskende godt og ligger og slås med de “store” hold i toppen af rækken. Kun 1 nederlag efter 7 runder er godkendt og nederlaget kom på hjemmebane til Sporting, som ligger på pladsen lige over Estoril som nr. 3. I seneste runde fik de en remis med hjem fra Boavista, som godt kan være rigtigt svære at hente noget med hjem fra. Så det ser ud til at Estoril et langt stykke hen af vejen vil lege med i toppen.

Estoril plejer at have et godt tag på dagens gæster, som de ikke har tabt til de seneste 8 år, hverken hjemme eller ude. Så Estoril har det mentale overskud, både i form af historik, hjemmebane og en noget bedre form end dagens gæster kan præstere. Vi er ret overbeviste om, at Estoril tager den 5 sejr i sæsonen og fortsat presser topholdene.

*

Gil Vicente kom super fint fra start med 2 sejre i de 2 første runder. Men siden da har de ikke vundet noget som helst og de 5 efterfølgende kampe har kun givet 2 point. Så det er et Gil Vicente mandskab der ikke virker til at have niveau. I sidste sæson fik de ellers en godkendt 11 plads, men sådan virker det ikke til at ende efter denne sæson. Men der er trods alt 26 kampe endnu, så de har da muligheden for at udvikle sig og forbedre spillet.

De seneste 2 udekampe mod bundholdene fra hhv. Belenenses og Santa Clara, hentede Gil Vicente 1 point. Dagens hjemmehold er ikke bare en tand bedre end de 2 mandskaber, men et helt niveau. Vi ved godt at bolden er rund, men vi har svært ved at se hvad Gil Vicente skal kunne stille op, med den form de har i denne periode. Vi tror ikke et klap på dagens gæster.

Estoril – Gil Vicente = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top