Frække

Søndagens “Frækkert” fra League One…

Det er ved at stramme til i toppen af de enkelte rækker og det er nu holdene skal stramme ballerne, hvis de skal være et af de hold der skal spille med omkring en evt. oprykning til et højere niveau, med flere penge og prestige.

Blackburn – Wigan = 1 = Odds 2,45
Spillet hvor du får 3-Doblet din indsats til at spille for…

Blackburn virker som om de har kendt deres besøgelsestid i denne sæson. Pt topper de League One med 6 point ned til nr. 3, som bliver indtaget af dagens gæster fra Wigan.

Det er kun de 2 øverste pladser der giver direkte adgang, så der er meget på spil for begge mandskaber og det er vel en slags 6-points kamp. Blackburn har dog valgt at være i forrygende form i denne periode og det tillægger vi en del i dette opgør.

Ingen nederlag siden september måned hjemme på Ewood Park, tillægger vi også en del, et sted hvor Blackburn har vundet alle deres kampe siden 2012, hvor de tabte senest hjemme til Wigan. Vi tror på 5 hjemmesejr i streg.

*

Wigan har også gjort det godt i sæsonen og på udebane har de vist sig værende ganske stærke og stabile. Faktisk har de kun forladt en modstanders hjemmebane 3 gange som tabere i 14 kampe – det er helt OK.

Derfor kan det så måske undre nogle, at vi har taget modstanderne som favorit i opgøret her. Men det skyldes simpelthen, at vi har en større tiltro til hjemmeholdet.

Ligeledes tabte Wigan deres seneste udekamp, til et stærkt hjemmehold – der ikke er lige så stærke som Blackburn og heller ikke har samme høje form. Vi giver kampen 30-30-40 i procenter, så det er ikke et oplagt og sikkert tegn.

Blackburn – Wigan = 1 = Odds 2,45
Spillet hvor du får 3-Doblet din indsats til at spille for…

To Top