Nyhed

Søndagens “Frækkert” fra La Liga…

Vi slutter denne vinterlige søndag af med et opgør fra den bedste spanske række La Liga, hvor det er den nederste halvdel af ligaen vi har fat i med dagens 2 mandskaber i hvert fald når sæsonen er slut.

Eibar – Girona = X2 = Odds 2,10
Spillet hvor du kan oprette flere konti med flere Pay Pal konti…

Eibar ligger nr. 10 og er derfor stadig i den bedste halvdel, da der er 20 hold i La Liga. Men formen er meget ujævn og man spiller alt for mange remis’er, til det i den sidste gør rigtig gavn.

Men det gør så også, at man holder nedrykningstregen på afstand, hvilket må være det største fokus for et hold som Eibar. Og det ser faktisk ud til at lykkedes og vi forventer da heller ikke en nedrykning.

Selv om Eibar helt klart er bedst hjemme og kun har tabt 2 kampe efter 11 runder foran egne fans, så virker de altid på bagbenene i kampene. Den tendens forventer vi fortsætter her og at de igen kun får det ene point.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUS flere gange

Girona ligger efter med 2 point og er også et hold der spiller rigtigt mange kampe remis. Og selv om de ligger tæt på bunden, så er de faktisk slet ikke helt så tossede på fremmed græs. Kun 3 nederlag efter 10 udekampe.

De tabte til de 2 Sevilla klubber Betis og Sevilla FC, men har fået remis mod Atl. Madrid, Sociedad og Barcelona – så helt uefne er de ikke. Vi giver dem endnu en mulighed for det ene point og tror på dem.

Og da begge mandskaber er glade for remis’er – så vælger vi at en evt sejr går til gæsterne fra Girona. Vi ved godt at denne anbefaling er på kanten af småt brændbart, men vi følger vores maver igen i dag.

Eibar – Girona = X2 = Odds 2,10
Spillet hvor du kan oprette flere konti med flere Pay Pal konti…

To Top