Nyhed

Søndagens Frækkert fra Franske Ligue 1…

Søndagens sidste anbefaling er hentet i den franske Ligue 1, hvor det er 2 mandskaber der stadig er med i den sjove ende og 2 mandskaber der har vist en glimrende form i en længere periode.

Lille – Marseille = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Lille er røget ud af begge pokaler og har tabt til PSG, men ellers har det stået på sejre i den franske Ligue 1. Hjemme på Stade Pierre-Mauroy er der kun tabt denne ene kamp og spillet et par remis’er. Så Lille har virkelig en stærk hjemmebane man kan stole på. 

Blandt de 2 seneste mandskaber Lille har slået har været Strasbourg og Rennes. De ligger begge med i top 6. Ingen tvivl om at det bliver en tæt kamp og muligheden for remis er til stede – men vi mener bre på redaktionen, at Lille er lidt bedre kørende lige nu.

*

Marseille er også i god form og har heller ikke tabt i en længere periode. Men det har været i den lidt lettere ende af tabellen, men 3 point er lige gode af den grund. I tabellen er Marseille faktisk et parpladser bedre placeret og ligger nr. 2.

Marseille er faktisk slet ikke så ringe på fremmed græs, men dagens modstander er bare gode hjemme. Vi er ikke i tvivl om at det bliver en kamp med få mål – måske kun 1 – og vi tror at det er Marseille der indkasserer det mål og dermed taber kampen 0-1. Men vi spiller bare på en hjemmesejr lige på.

Lille – Marseille = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top